IT OFFICE MANAGER

IT OFFICE MANAGER
LuqasPC Fabrique angajeaza IT OFFICE MANAGER

DESPRE NOI
LUQAS PC FABRIQUE a fost înființată în 2008, în plină criză economică, având o creștere anuală succesivă datorată seriozității și a specialiștilor pe partea de servicii și soluții IT. Suntem parteneri cu marile plaforme de marketplace eMAG și CEL.ro având o foarte bună activitate pe partea de distribuție de echipamente IT, consumabile de print, atât la nivel local cât și național. Dorim să aducem în permanență un plus de valoare produselor noastre prin activitatea zilnică, oferind mereu soluțiile ideale către segmentul nostru de clienți.

DESCRIEREA POSTULUI
În cadrul postului cunoștințele tale despre soluțiile noastre IT și mediul online, combinate cu abilitățile de comunicare și abilitățile analitice, ajută la creșterea afacerilor noi sau existente ale clienților noștri.
Activitatea zilnică presupune contactarea clienților, înțelegerea și identificarea nevoilor acestora și gestionarea, preluarea actelor, conturarea ofertelor comerciale, prezentarea și negocierea acestora, editarea contractelor, crearea și menținerea relației cu clienții.
Alăturându-te echipei noastre, te vei bucura de un mediu de lucru plăcut, o atmosferă antrenantă, întotdeauna deschisă la idei şi proiecte noi.
Pentru că prețuim foarte mult inițiativa, vei găsi aici locul ideal unde să te dezvolți, să devii o parte activă într-o echipă de profesioniști şi împreună să ne bucurăm de realizări îndrăznețe şi clienți mulțumiți.

APTITUDINI
Căutăm o persoana cu spirit întreprinzător și atentă la detalii;
Cu o capacitate ridicată de a lucra în echipă;
Bune aptitudini de comunicare cu clienții;
Dexteritate mare la editare text si web.

BENEFICII
Condiții salariale avantajoase cu posibilități de majorare salarială;
Bonus la îndeplinirea obiectivelor;
Mediu de lucru plăcut într-o echipă tânără;
Program de lucru Luni-Vineri 9-17 cu 30 min pauza;
Dezvoltarea continuă a abilităților.

DEPUNERE C.V.-uri
Așteptăm C.V.-urile voastre la adresa de email: office@luqaspc.ro
Termenul limită pentru trimiterea C.V.-urilor este 31.05.2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *